Extravagant, fara a se da in spectacol

FORD FIESTA VIGNALE

Extravagant, fara a se da in spectacol

FORD FIESTA VIGNALE

NOUL FORD FIESTA VIGNALE

EXPRESIA SUPREMA A RAFINAMENTULUI

VIGNALE

Experienta la volan

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti Fiesta din generatia urmatoare, dai viata unei game complete de caracteristici si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere… Pregateste-te sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si de utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

Confort

Daca tehnologiile inteligente functioneaza fara probleme in casa ta, ar trebui sa se comporte la fel si in masina. De aceea, Fiesta Vignale din generatia urmatoare e echipat cu SYNC 3, pentru a-ti usura viata, cu B&O PLAY, pentru a-ti face calatoriile mai distractive, si un plafon panoramic ce poate fi deschis, pentru a face ca fiecare deplasare sa fie si mai placuta. Pregateste-te sa descoperi toate acestea si multe altele intr-un spatiu ce-ti ofera tot confortul si functionalitatea la care visezi.

Performanta

De ce sa alegi intre performante antrenante si eficienta cu economii? In noul Fiesta Vignale din generatia urmatoare, le poti avea pe toate. Motorul EcoBoost pe benzina, de 1,0 litri, a castigat de cinci ori premiul „Motorul International al Anului” si acum e la dispozitia ta. Tehnologia pornire-oprire automata te ajuta sa economisesti combustibil de fiecare data cand opresti la un semafor. Iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura un condus placut si fara compromisuri.

Liniste sufleteasca

Noul Fiesta Vignale din generatia urmatoare integreaza o serie de tehnologii avansate, concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii si vehiculul, in caz de accident. Printre dotarile esentiale se numara si Sistemul de oprire activa in oras, protectoarele de margini pentru portiere si SYNC 3 cu Asistenta de urgenta. Mai sunt disponibile multe alte sisteme, unele avand rolul de a preveni accidentele.

Afla mai multe despre FORD VIGNALE

Caracteristici si specificatii tehnice

Afla detalii despre caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui model.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.