Aventuroasa prin natura ei

FORD FIESTA ACTIVE

Indrazneste sa mergi dincolo de parc

FORD FIESTA ACTIVE

Fa-ti curaj si mergi unde nu e trafic

FORD FIESTA ACTIVE

Fa-ti curaj si mergi unde nu e trafic

FORD FIESTA ACTIVE

FORD FIESTA ACTIVE

Caracter practic, flexibilitate si
functionalitate, asa cum iti doresti.

Activ in mai multe feluri. Cu un simt ascutit de aventura si exaltare: Fiesta Active iti ofera totul.

ACTIVE

Activ in mai multe feluri

Acesta e primul model Fiesta crossover de pana acum. Adopta stilul robust inspirat de SUV, inclusiv garda la sol inalta, sinele pentru acoperis si protectiile suplimentare. Adauga adevarata dinamica a condusului Fiesta si vei avea parte de o experienta hatchback unica.

Exterior robust, interior rafinat

Detaliile rafinate imbina forma si functia cu o frumusete uimitoare. Iar cu ajutorul gamei largi de optiuni aflata la dispozitia ta, poti crea, de asemenea, un spatiu perfect adaptat, care iti satisface fiecare privire si atingere

Caracteristici si specificatii tehnice

Afla detalii despre caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui model.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.