Un simt innascut al prestigiului

FORD FIESTA TITANIUM

Pune mana pe volan si preia controlul

FORD FIESTA TITANIUM

Avansezi pe scara sociala?

FORD FIESTA TITANIUM

Inteligenta prin design

FORD FIESTA TITANIUM

NOUL FORD FIESTA TITANIUM

UN PAS INAINTE SPRE RAFINAMENT

TITANIUM

Titanium: mai mult de oferit, mai mult de savurat

Titanium duce imaginea si rafinamentul Noului Ford Fiesta la un nivel superior. Designul elegant, ultra-contemporan, integreaza linii fluide, sculptate, ce infrumuseteaza aspectul masinii, imbunatatindu-i in acelasi timp eficienta aerodinamica. Gama de caracteristici specifice include o linie centrala cromata, faruri pentru viraje, faruri de zi si stopuri LED, alaturi de jante impresionante de 16”, din aliaj.

TITANIUM

Cu adevarat inteligent

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti noul Fiesta din generatia urmatoare, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere…Fii gata sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

O notă de rafinament

Fiesta Titanium integreaza o lista impresionanta de caracteristici si tehnologii inteligente, la un nivel de stil conceput pentru a impresiona. Dotari numeroase, calitate inalta, standarde ridicate: nu te astepta la mai putin de atat.

Bucura-te de prestigiu

Incepand de la volanul din piele, frana de mana si schimbatorul de viteze, pana la scaunele sport si iluminatul ambiental, Titanium e conceput pentru a impresiona. Gama de caracteristici inteligente include un ecran tactil de 6,5”, cu SYNC 3, control vocal si functie de oglindire a telefonului, Sistemul Ford KeyFree, cu butonul de pornire Ford Power si Control electronic automat al temperaturii. Tehnologiile de asistare a soferului se imbina, pentru a incredere si bucurie pura la volan.

TITANIUM

TITANIUM

Caracteristici si specificatii tehnice

Afla detalii despre caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui model.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.