De ce sa te pierzi in multime cand poti sa iesi in evidenta?

FORD FIESTA ST-Line

Pregateste-te sa faci impresie

FORD FIESTA ST-Line

Pupilele se dilata, pulsul accelereaza

FORD FIESTA ST-Line

Imagineaza-ti ce bine o sa arati inauntru

FORD FIESTA ST-Line

NOUL FORD FIESTA ST-LINE

O PREZENTA PUTERNICA

ST-LINE

Stil pe pista

O contopire a stilului ultra-contemporan, a tehnologiei rafinate si a dinamicii antrenante a condusului: pregateste-te sa te conectezi la energia si entuziasmul emanate de modelul ST-Line, inspirat de Ford Performance si masinile sport.

ST-LINE

Un spatiu interior revigorant, dar si relaxant.

Stil contemporan si design inteligent, plus tot confortul si utilitatea la care visezi: descopera toate acestea cand te urci in Fiesta ST-Line. Apuca volanul sport din piele, cu partea inferioara plata, si vei stapani o gama larga de caracteristici si tehnologii. De exemplu, un ecran tactil de 6,5’’, cu SYNC 3, control vocal si functie de oglindire a telefonului, plus Sistemul Ford KeyFree si butonul de pornire Ford Power. Aspectul e completat de protectiile pentru praguri unice ST-Line. Iar cu ajutorul scaunelor sport, tapitate in rosu, te vei bucura de condus dintr-o pozitie confortabila, care iti ofera control.

Personificarea caracterului sportiv

Fiesta ST-Line te satisface oriunde te-ai uita, ori de cate ori pleci la drum. Stilurile de caroserie care ies in evidenta sunt completate de jantele caracteristice, de 17”, din aliaj, de farurile pentru viraje si emblema unica. Suspensiile sport reglate cu precizie si spoilerul din spate garanteaza o imagine a performantei.

ST-LINE

ST-LINE

Caracteristici si specificatii tehnice

Afla detalii despre caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui model.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.