Merge la fel de bine pe cat arata

FORD TRANSIT CONNECT

Furgoneta mica in exterior si mare in interior

FORD TRANSIT CONNECT

Linistitor de sigur

Sigur in mod fiabil

FORD TRANSIT CONNECT

Mai lung si mai practic, in mod remarcabil

FORD TRANSIT CONNECT

Face munca mai usoara in zilele grele

FORD TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

Dinamic. Agil. Construit cu un scop.

Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu viteza respectiva sau un semn de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand patrunzi intr-o zona cu o limita noua.

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android Auto*, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Un motor EcoBoost pe benzina, de 1 litru, extrem de eficient

Noul motor pe benzina EcoBoost Ford EcoBlue de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvolta 100 CP si un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza. In combinatie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat iti asigura puterea la care te-ai astepta de la un motor de 1,6 litri conventional, insa atinge un prag al emisiilor de CO2 cu 25% mai redus, de numai 129 g/km si asigura o economie de combustibil, cu un consum de doar 5,6 l/100 km.

Evita coliziunile la viteze reduse

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Spatiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despartitor prin care se poate incarca

Disponibil pe toate modelele de utilitara cu scaun dublu pentru pasageri fata, peretele despartitor ingenios, prin care se poate incarca, iti permite sa transporti obiecte de pana la 3 m lungime, in cazul unei utilitare cu ampatament scurt (L1), si obiecte de pana la 3,4 m lungime, in cazul unui model cu ampatament lung (L2). Peretele despartitor este prevazut in partea de jos cu o deschizatura cu capac ce poate fi depliat, prin care poti trece obiectele lungi, accesand astfel si spatiul de depozitare de sub scaunul pasagerului din fata. In spatele peretelui despartitor exista spatiu suficient pentru doi europaleti (in L1) sau placi de materiale de 8’ x 4’ (in L2).

Ce doresti de la furgoneta ta?

Cu diverse tipuri de caroserie (Van, Double Cab si Kombi), diverse configuratii de scaune (pentru doua pana la sapte persoane), doua lungimi de caroserie, optiuni de sarcina utila de la 570 kg pana la 993 kg, vei gasi cu siguranta un Transit Connect care sa se potriveasca perfect nevoilor tale.

Van

Spatios, bine alcatuit si extrem de functional: spatiul de incarcare e prevazut cu un perete despartitor pe toata inaltimea si toata latimea (cu sau fara geam) si ai posibilitatea de a alege doua sau trei scaune in cabina. O usa de incarcare glisanta si usi spate simetrice pentru marfa sunt prevazute ca dotare standard. In plus, poti specifica un hayon cu geam si optiune de spalare/stergere si dezaburire.

Double Cab

Pe langa cele doua scaune din randul din fata, utilitara cu cabina dubla are un rand suplimentar de trei scaune, in spatele acestora. Un perete despartitor din plasa deplasabil, pe toata lungimea si pe toata latimea.

Kombi

Transit Connect Kombi incorporeaza un sistem de scaune spate flexibile. Scaunele de la modelul L2, cu sapte locuri, ofera o flexibilitate deosebita intre spatiul de incarcare si spatiul pentru pasageri, marind la maxim spatiul si optiunile de utilizare ale acestuia.

TRANSIT CONNECT

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.