Un aspect nou, iesit din comun

Noul Ford Focus este conceput pentru a crea o imagine de eleganta si sportivitate. Forma atletica este data de liniile suple, sculptate, concepute si pentru a imbunatati aerodinamica. Exista si o nota aproape tangibila de rafinament, pe care o vei remarca din prima secunda in care dai cu ochii de vehicul.

Relaxeaza-te si bucura-te de ambianta

Urca in noul Focus si vei simti imediat ca tu, impreuna cu pasagerii tai, va veti bucura din plin de calatorie. Liniile clare, curate se combina cu o aranjare a comenzilor care le pune pe toate la indemana ta, in timp ce designul si exceptionala atentie la detalii creeaza un spatiu care te relaxeaza si stimuleaza in acelasi timp.

Doriți mai multe detalii despre autovehiculele Ford ? Contactați-ne 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.