Siguranta

Te poti baza pe un pachet complet de masuri de siguranta, toate concepute pentru a asigura protectie maxima, tie si pasagerilor tai.

Evita coliziunile la viteze reduse

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Sistemele de siguranta coordonate se activeaza intr-o fractiune de secunda

Ford C-MAX este echipat cu un Sistem inteligent de protectie (IPS), care coordoneaza o serie de caracteristici de siguranta pentru a-ti asigura protectie maxima tie si pasagerilor.

Sisteme avansate pentru o franare mai controlata

Sistemul de franare cu anti-blocare roti (ABS) si distributia electronica a fortei de franare se combina pentru a asigura o franare mai bine controlata.

Sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranta, pentru un plus de siguranta

Aceasta functie garanteaza siguranta si protectia pasagerilor, in timp ce te deplasezi cu autovehiculul.Cand unul din pasageri nu si-a fixat centura de siguranta, aceasta declanseaza avertismentele sonore si vizuale.

Avertizare timpurie in cazul unei pene

Daca vreunul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) te avertizeaza imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Incuietori electrice pentru usile si geamurile din dreptul scaunelor copiilor

La actionarea unui buton, aceasta functie inovatoare impiedica functionarea comutatoarelor de deschidere a ferestrelor si usilor din spate.

Ajutor cand franezi la viteze mai mari

Sistemul de franare activa e o functie de siguranta inovatoare, care se activeaza cand te deplasezi cu viteze de peste 50 km/h (pe autostrada, de exemplu). Tehnologia utilizeaza un RADAR pentru a scana drumul din fata iar daca detecteaza o posibila coliziune, te va avertiza. Daca nu reactionezi, sistemul pre-incarca frana si incepe sa franeze pentru a te ajuta sa incetinesti. La viteze mai mici de 50 km/h, o alta tehnologie iti sta la dispozitie pentru a te ajuta: Oprire activa in oras. Combinate, cele doua tehnologii iti ofera siguranta asistentei la franare, la toate vitezele.

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita

Sistemul de asistenta pre-coliziune detecteaza vehiculele si pietonii de pe drumul din fata sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului si te avertizeaza cu privire la prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Aceasta tehnologie e conceputa pentru a ajuta sa reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Doriți mai multe detalii despre autovehiculele Ford ? Contactați-ne 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.