Exterior

O declaratie vizuala impresionanta
Noul Ford Edge a fost remodelat pentru a-ti oferi o prezenta inconfundabila in trafic. Liniile fluide, parca sculptate, sunt concepute pentru a obtine o aerodinamica impresionanta si pentru a crea un profil suplu, iesit din comun. Acesta este un aspect marcant, plin de personalitate al noului model, excelent interpretat estetic si reprezinta un simbol vizual care da seama de performanta intregului automobil.

Interior

Relaxeaza-te! Bucura-te de un spatiu plin de armonie
Interiorul noului Ford Edge iti ofera noi niveluri ale confortului, conectivitate si tehnologie de ultima generatie. Atentia meticuloasa la detalii se regaseste in intreaga cabina, creand o senzatie aparte de rafinament, fie ca esti sofer sau pasager. Tehnologiile avansate de asistenta a soferului iti permit sa te concentrezi asupra placerii condusului.

Doriți mai multe detalii despre autovehiculele Ford ? Contactați-ne 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.