Utilitate

EcoSport iti ofera spatiu flexibil si bine organizat, intr-un vehicul capabil si practic.

Bancheta usor pliabila

Sacunele din spate se pot plia pentru a crea o zona de incarcare plata si o capacitate impresionanta, de 1.238 litri, cu un compartiment ascuns dedesubt. Bancheta usor pliabila se imparte 60:40 si poate fi rabatata printr-o operatie simpla, cu o singura mana, pentru a crea mai mult spatiu in spate.

O podea de incarcare utila si reglabila

Podeaua de incarcare din portbagaj dispune de trei setari de inaltime, asa ca poti crea un compartiment ascuns de diverse dimensiuni, sub podeaua portbagajului. Cand o setezi in cea mai inalta pozitie si cu scaunele din spate rabatate, obtii o podea de incarcare complet plata.

Construit pentru a cuceri terenul urban

Borduri inalte, gropi in asfalt, drumuri in lucru, limitatoare de viteza… Strazile oraselor se pot dovedi periculoase. Tocmai de aceea, EcoSport are o garda la sol inaltata.

Usurarea virajelor in U

Spre deosebire de SUV-urile traditionale, mai masive, EcoSport are un diametru de bracaj redus: doar 10,6 m. Aceasta inseamna ca virajele in U pe strazile aglomerate sunt rapide si usoare, chiar si cand sunt masini parcate pe ambele parti.

Treci cu usurinta peste obstacole

Unghiul de atac si cel de degajare ale masinii tale EcoSport sunt de 21 si respectiv 33,3 grade, cu un unghi ventral de 23,3 grade (descarcat). Aceste valori se refera la unghiurile la care masina poate sa treaca peste un obstacol fara a zgaria partea de dedesubt, lucru esential pentru un SUV modern.

Transport suplimentar

Daca ai nevoie sa transporti lucruri voluminoase poti alege optinunile de bare transversale pentru acoperis si/sau carligul de tractare detasabile.

Doriți mai multe detalii despre autovehiculele Ford ? Contactați-ne 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.