Confort

Intr-un Ford Kuga, fiecare functie tine cont in primul rand de nevoile tale. Asadar, relaxeaza-te si bucura-te de calatorie in timp ce o serie de tehnologii inteligente lucreaza pentru tine.

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android Auto*, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere si inchidere fara efort

Daca ai mainile ocupate, iar masina detecteaza in apropiere tocul cheii KeyFree, nu trebuie decat sa misti piciorul sub bara de protectie din spate si hayonul se va deschide (sau se va inchide) automat.

Plafon panoramic pentru o senzatie mai luminoasa si mai aerisita

La apasarea unui buton, parasolarul actionat electric din plafon gliseaza, permitand luminii naturale sa treaca prin plafonul panoramic. In acelasi timp, geamul care reflecta lumina razelor mentine racoarea si te protejeaza de razele UV daunatoare.

Caldura, chiar si in zilele friguroase

Alege scaunele din piele si cele doua scaune din fata vor fi incalzite pentru a iti maximiza confortul. Iar atunci cand te afli la volan, vei tolera mult mai usor zilele geroase multumita unui volan incalzit.

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activeaza in secunda cand detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

Frana de parcare cu buton

O frana electronica de parcare inteligenta face ca maneta traditionala sa fie de acum doar o amintire. Prin intermediul consolei centrale, acum poti actiona fara efort frana de parcare cu un simplu comutator. Pe langa faptul ca iti face viata mai usoara, aceasta caracteristica utila iti asigura si mai mult spatiu de depozitare.

Sunet de inalta fidelitate

Un sistem audio de inalta calitate este inclus in pachetul de dotari standard cu Ford SYNC 3 si asigura o claritate exceptionala a sunetului in intreaga masina. Un sistem Sony premium optional, cu radio DAB, iti ofera o experienta de sunet superioara.

Doriți mai multe detalii despre autovehiculele Ford ? Contactați-ne 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.