FORD RANGER

rata lunara 310 €** + TVA

Priveste lumea dintr-o noua perspectiva – de la

9.600€+TVA*

GAMA FORD CROSSOVER & SUV

PLUS AUTO COM

DEALER FORD ALEXANDRIA ,JUDETUL TELEORMAN

Contacteaza-ne

ADRESA

Str. Bucuresti nr. 207,
Alexandria, Jud: Teleorman

„SC PLUS AUTO COM avand ca activitate „intretinerea si repararea autovehiculelor-cod CAEN 4520″ aduce la cunostinta cetatenilor ca activitatea desfasurata in ANUL 2018, nu a adus prejudicii mediului inconjurator.”

Cumpara un autoturism Ford sau un autovehicul comercial Ford de la reprezentatul autorizat PLUS AUTO COM din Alexandria judetul Teleorman.

Distribuitor si reparator autorizat Ford.

Viziteaza showroom-ul FORD din Alexandria

Exact modelul Ford de care aveai nevoie

Exploreaza gama noastra de autoturisme si vehicule comerciale si gaseste-l pe cel care ti se potriveste.

Mai multe de descoperit, mai multe de explorat

Exploreaza noul Kuga

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.

PLUS AUTO COM

Dealer Ford Sfantu Gheorghe

Adresa

Str. Bucuresti nr. 207,
Alexandria, Jud: Teleorman

Telefon

+4 0347.806.988